Over ons

Uw partner voor grondstoffen

Gaudens Trading is een Belgisch bedrijf die al 20 jaar wordt geleid door Filip Gaudens. Wij engageren ons dag na dag om de bedrijven in de veevoedersector te voorzien van kwalitatieve grondstoffen.

 

Gaudens trading is:

 

  • Een betrouwbare partner
  • Waarborgt de kwaliteit van hun producten
  • Servicegericht
Optimized-shutterstock_80453707 (1)

Positivisme

Flexibiliteit

Kwaliteit

Respect

Authentiek familiebedrijf

 

Gedreven door passie besluit zaakvoerder Filip Gaudens in 1995 samen met Marie-Ann Verdonck, het bedrijf ‘Gaudens Trading’ op te richten. De kantoren van Gaudens Trading situeerden zich toen te Wevelgem.

 

Filip had al jaren ervaring in handel en afwikkeling van veevoedergrondstoffen. Door zijn groeiende marktkennis kon hij een bloeiende handel in trading van landbouwgrondstoffen verder uitbouwen, wat zich vertaalde in een lange termijnrelatie met vaste partners.
Gaudens Trading bood gaandeweg een antwoord op de behoeften van de klanten. De focus verlegde zich op die manier vooral naar nichemarkten, met producten als lijn, camelina, aardnoten, … Door die specifieke focus werd het bedrijf uniek in zijn markt.

 

Na 10 jaar verhuisde de firma naar een nieuw filiaal te Geluwe, waar het bedrijf tot op vandaag nog steeds gevestigd is. Van hieruit en nog steeds met evenveel passie, streeft Filip dag na dag samen met zijn team naar kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service.

 

Ons positivisme, trots en plezier in het werk dragen we hoog in het vaandel.

Overtuigd? Contacteer ons voor meer informatie.